קינג דיויד, השקעות ונכסים בע"מ נ' מרון - מחלוף ואח'

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום פתח תקווה
16018-08-09
3.2.2011
בפני :
ריבה שרון

- נגד -
:
1. קינג דיויד
2. השקעות ונכסים בע"מ

:
1. טל מרון - מחלוף
2. אורן עמיאל אלוני מרון

החלטה

החלטה

1.ניתן תוקף של החלטה להסכמה הדיונית שבין הצדדים. על פיה- אני מממנה כמומחה מטעם בימ"ש בתחום הגרפולוגיה המשפטית, כתבי יד והשוואת כתבי יד, את עו"ד יצחק חג'ג, מרחוב שפיגל 3פ"ת 49306 טלפון: 03-9302959 פקס:03-9342692 (להלן: "המומחה").

2.המומחה יואיל לבדוק את הסכם התיווך מיום 2.6.08 נשוא התביעה, כאשר המקור על פי הצהרת נציג התובעת, כפי שהוצג בבימ"ש וסומן על ידי- יוצג בפניו, ולחוות דעתו בשאלה האם החתימה המופיעה עם צד פרטי הדירה ברח' בר אילן ברעננה, נעשתה על ידי הנתבעת 1, אשר- על כך אין מחלוקת, חתמה במשרד התובעת לצד פרטי הדירה שמעליה, ברח' עקיבא ברעננה.

3.הצדדים יעבירו למומחה בתוך 10 ימים מהיום את העתק הפרוטוקול מהיום ואת העתק הסכם התיווך הנ"ל.

4.המומחה יואיל לזמן את הצדדים, באמצעות באי כוחם, לשם הצגת ההסכם המקורי השמור כרגע בידיו הנאמנות של ב"כ התובעת. לבקשת הצדדים- לא תעשה פגישה עם צד ללא נוכחות משנהו. ב"כ הצדדים רשאים להיות נוכחים בפגישה, אך מובהר כי איש מהצדדים לא יוכל להעלות טענות בפני המומחה, וכל פגישה שתתואם- תהא פגישת עבודה, לצרכיו של המומחה. המומחה יקבע את אופן ביצוע הבדיקה וכלי העזר הנחוצים לו יקבעו על ידו ועל פי שיקול דעתו.

למען הסר ספק יובהר כי הצדדים אינם רשאים לפנות למומחה בכל עניין שהוא- למעט העברת המסמכים כאמור – ואילו המומחה רשאי לפנות לכל אחד מן הצדדים ולהבהיר עמו את הטעון הבהרה לצורך מתן חוות הדעת ובלבד שישלח העתק לצד שכנגד.

המומחה יואיל ליתן חוות דעתו בתוך 60 יום מהיום.

5.חוות הדעת של המומחה תהיה היחידה בתיק זה ולא תהיה הסתמכות על חוות דעת אחרת ועל פיה- בהתאם לאמור בהסדר הפשרה נספח ח' לתביעה, בשינויים המפורטים בדברי הצדדים, תוכרע התביעה.

6.שכרו של המומחה ישולם בשלב זה בחלקים שווים על ידי שני הצדדים ובאופן שהשתתו הסופית תהיה על פי התוצאות. המומחה מתבקש לשלוח את חשבון שכר טרחתו, לב"כ הצדדים מראש. השכר ישולם טרם הבדיקה וכתנאי לביצועה, וזאת למניעת עיכובים בקבלת חוות הדעת. תשומת לב הצדדים והמומחה לכך .

7.לאחר קבלת חוו"ד יוכלו הצדדים להגיש טיעונים קצרים בכתב לצורך מתן פסק דין, וזאת ככל שלא יצליחו לסיים את התיק ביניהם ללא עזרת בימ"ש ובהתאם לתוצאות חוו"ד והאמור לעיל.

8.אני משריינת ישיבת תזכורת במעמד הצדדים ככל שתידרש, וזאת למען הזהירות בלבד, ומתוך הנחה שלא יהיה צורך לכך וזאת ליום 11/12/11 בשעה 09:10.

המזכירות תואיל לשלוח למומחה את ההחלטה.

ניתנה והודעה היום כ"ט שבט תשע"א, 03/02/2011 במעמד הנוכחים.

ריבה שרון, שופטת

הוקלד על ידי: נועה לוי התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>